news-details

Cartoon Network 23 Nisan'ın 100. Yılını kutlamaya hazır

Eğlenceli ve yeni çizgi filmlerin kanalı Cartoon Network, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100’üncü yıldönümünü sürprizlerle kutluyor. Çocuklar, Cartoon Network ile Playstation 4 oyun konsolundan, Hoverboard elektrikli kaykaya, birbirinden güzel hediyeler kazanacak, Kral Şakir’in daha önce hiç yayınlanmamış bölümlerini izleyecek ve yepyeni ücretsiz mobil oyun uygulamalarla keyifli zaman geçirecek.

En eğlenceli çizgi filmlerin adresi Cartoon Network, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100’üncü yıl dönümünü hediyelerle dolu bir yarışmayla karşılıyor. 23 Nisan ile ilgili soruları en yaratıcı şekilde cevaplayan 5 kişi; Playstation 4 oyun konsolu, Hoverboard elektrikli kaykay, Wacom çizim tableti, fotoğraf makinesi ve içinde Kral Şakir kitap seti, Fil Necati figürü ile birlikte birbirinden farklı Cartoon Network ürünlerinin olduğu sürpriz hediye paketini kazanma şansı yakalıyor. Yarışma www.cartoonnetwork.com.tr adresinde 26 Nisan’a kadar sürüyor.

23 Nisan’a özel daha önce yayınlanmamış Kral Şakir bölümleri ve 100 dakikalık video serisi

Cartoon Network’ün 23 Nisan sürprizleri yarışmayla bitmiyor. Kral Şakir’in daha önce hiçbir yerde yayınlanmayan yeni bölümleri 23 Nisan’da 13.30 ve 17.30 saatleri arasında Cartoon Network televizyon kanalında çocuklarla buluşuyor. Bunun yanında, cartoonnetwork.com.tr’de ve Cartoon Network YouTube kanalında ise 23 Nisan’ın 100. yılına özel hazırlanan Elma ve Soğan, Kral Şakir, Kafadar Ayılar, Ben 10 ve Gumball’un 100 dakikalık özel videoları çocukları bekliyor.

Evde kalan çocuklar için iki yeni ücretsiz mobil uygulama

23 Nisan’ın 100. Yıla özel Cartoon Network iki yeni mobil oyun uygulamasını da çocuklara hediye ediyor.  Uygulama merkezlerinden ücretsiz olarak indirilebilen ‘Cartoon Network Oyun Kutusu’ ile çocuklar Cartoon Network’ün internet sitesinde yer alan oyunları mobil cihazlarına ücretsiz indirebiliyor ve internete bağlı olmadan oynayabiliyor. Çocuklar, ‘Parti Koşusu’ uygulamasıyla da sevdiği çizgi film karakterlerine macera dolu bir koşuda yardım ediyor.


Hibya Haber Ajansı