news-details

D-Marin Didim, Türkiye’nin ilk online yarışı Bosphorus aegean race’e sponsor oldu

D-Marin Didim, Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü (TAYK)’nün düzenlediği Virtual Regatta Offshore online yarış platformunda düzenlenen BOSPHORUS AEGEAN RACE yarışına ev sahipliği yapacak. Online yelken yarışı bu yıl 17 Haziran’da İstanbul Boğazı/Çengelköy’den start alarak D-Marin Didim’de son bulacak.

Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü (TAYK)’nün düzenlediği Virtual Regatta Offshore online yarış platformunda BOSPHORUS AEGEAN RACE yarışı 17 Haziran 2020 Çarşamba günü saat 17:00’da başlayacak. D-Marin Didim’in de ev sahipliği yaptığı online yelken yarışı, İstanbul Boğazı/Çengelköy’den start alarak Kos adasını iskelede dönerek D Marin Didim’de son bulacak.

Bu sene ilk kez düzenlenen Bosphorus Aegean Race yarışlarına 30 bin civarında uluslararası alanda katılımcı bekleniyor. Beneteau Figaro 3 teknesi ile meteoroloji koşullarına göre en iyi rotayı çizmenin ve teknenin performansından en iyi şekilde yararlanmanın keyfini çıkarmak için yelken tutkunlarının katılımı bekleniyor. Kayıt ücreti bulunmayan Virtual Regatta Offshore yarışlarına platform üzerinden 07 Haziran tarihi itibari ile kayıt olunabiliyor. Yarışı kazanan katılımcılar küçük hediyeler kazanacak.

Hibya Haber Ajansı