news-details

Canon’dan Yazıcı Güvenliği İçin Yeni İş Birliği

Canon imageRUNNER ADVANCE cihazları artık en iyi baskı güvenliğini sunuyor ve gelecek tehditlere karşı da aldığı güvenlik önemlerini sürekli güncel kalıyor.



Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, gelişen teknoloji ile yazıcıların ve müşterilerinin veri güvenliğini sağlayan yeni bir iş birliğine imza atıyor. Her işletme için güvenliğin ilk sırada yer aldığını bilen Canon, işletmeleri günümüz güvenlik tehditlerine karşı korumak amacıyla imageRUNNER ADVANCE cihazlarını siber güvenlik uzmanlarından oluşan McAfee ekibiyle birlikte tasarlıyor ve müşterilerini en son teknolojiyle buluşturuyor.



Hem cihazlarınız hem de işletmeniz her zaman güvende olsun

McAfee ile kurulan yeni iş ortaklığında en iyi baskı güvenliğini elde etmeyi amaçlayan Canon, imageRUNNER ADVANCE ürünlerinde yer alan McAfee Yerleşik Kontrol Yazılımı programı ile değişen tehditler karşısında ürünün sürekli kendisini yenilemesini sağlıyor. Aygıt yazılımının 6 ayda bir güncellenmesiyle beraber yazıcının sürekli güncel kalmasını öngören Canon böylece yazıcı ve yazıcının bağlı olduğu aygıtların da her zaman güvende olmasına yardımcı oluyor.





McAfee ile yaptığı iş birliği kapsamında Canon, sürekli güncellenen ve onay verilerek güncelleştirilecek uygulama listesi sayesinde bilinmeyen uygulamalara, yanlışlıkla gerçekleşen ihlallere ve kötü niyetli saldırılara karşı güvenliği sağlamayı amaçlıyor. Her bir imageRUNNER ADVANCE cihazlarında bulunan Canon Birleşik Aygıt Yazılımı Platformu (UFP) aynı güvenlik kalitesini sunarak kullanıcı deneyimini garantiliyor.



Sarcan: "Artık cihazlar salt yazıcı değiller, iş akışlarını kolaylaştıran ve verimliliği artıran uygulamaları destekleyen bir merkez"



Canon Ürün ve İş Geliştirme Müdürü Can Sarcan şöyle açıkladı: "Geleceğin ofisi sürekli gelişim halinde, bizim ürünlerimiz de aynı şekilde gelişiyor. Artık yazıcılar yalnızca baskı işlemlerini gerçekleştiren bir cihaz olmadığını; iş akışlarını kolaylaştıran ve verimliliği artıran sayısız bulut tabanlı uygulamayı destekleyen bağlantılı bir merkez olduğunun farkındayız. McAfee ile kurduğumuz iş ortaklığı yazıcılarımızı en güncel güvenlik özelliklerine kavuşturacak ve yazıcıyla bağlantılı cihazların bugün öngördüğümüz tehditlere karşı olduğu kadar geleceğin bilinmez tehditlerine karşı da korunmasını sağlayacak."



Güvenlik ortamı geliştikçe cihaz korumasının daha çok önemli olduğunu belirten Sarcansözlerini şu şekilde sürdürdü: "Müşterilerimize bilişim teknolojilerine yaptıkları yatırımlarında en iyi değeri sunmak istiyoruz. Bu kapsamda, eklediğimiz yazılım güncelleme özelliği sayesinde cihazlarımızla müşterilerimize süresiz yararlanabilecekleri en son yenilikleri ve en iyi güvenlik çözümlerini sunacağız."



Brent Smith: "Kurum içerisinde bağlantılı cihaz sayısının artmasıyla birlikte kötü amaçlı yazılım ve saldırılardan kaynaklanan riskler de artıyor."

McAfee OEM Satış Müdürü Brent Smith ise: "Bir kurum içindeki bağlantılı cihaz sayısının artmasıyla, kötü amaçlı yazılım ve saldırılardan kaynaklanan riskler de artıyor. McAfee Yerleşik Kontrol Yazılımı cihazlara yalnızca onaylı erişime izin verip onaylanmamış uygulamaları engelleyerek sistemlerin bütünlüğünü koruyor. Günümüzde modern çağa özgü bu tehdit ortamında Canon ile iş birliği kurmanın bir kazanım olduğunu düşünüyor ve bu iş birliğinin ofis belge iş akışlarındaki değişiklere dahi ayak uydurarak gizli iş verilerinin korunacağı konusunda gereken güvenceyi vereceğine inanıyoruz" dedi.



Canon