news-details

Hotels.com’dan En İyi Yoga Otelleri

İşte Hotels.com uzmanları tarafından belirlenen, aralarında Türkiye'den de bir alternatifin olduğu ve yoga severlere tatil boyunca kesintisiz ‘iç huzuru' yaşatacak otellerin listesi:

Manzara eşliğinde ‘inek' duruşu: Bikini Island & Mountain Hotel Port de Sóller, Mayorka

Sabah uyanın ve güne güzel bir yoga seansı ile başlayın. Mayorka'daki Bikini Island & Mountain Hotel Port de Sóller'de güneşe selam, her zaman günün bir parçası. Yoga seanslarına profesyonel ve uluslararası yoga eğitmenleri eşlik ediyor.

Serra de Tramuntana dağlarının hemen arkasında yer alan otelin bohem, ışıldayan ve etkileyici bir tarzı var. Bu tarzı ise lezzetli mezeler ve resim gibi Port de Sóller limanı tamamlıyor.

Gecelik 1.363 TL 'den başlayan oda fiyatları ile Hotels.com sitesinden Bikini Island & Mountain Hotel Port de Sóller'daki odanızı ayırtabilirsiniz. Daha fazla bilgi için Hotels.comadresine göz atabilirsiniz.*

Sahilde ‘yunus' duruşu: Paradis Plage Surf Yoga & Spa Resort, Fas

Paradis Plage Surf Yoga & Spa Resort, eksiksiz ‘wellness' alanı ile otelin özel plajının tam üstünde yer alıyor. İster tropik bahçeler ve sahil manzaralı yoga çadırları isterse de sörf noktaları olsun, bu tatil cennetti insanın vücuduna enerji yüklüyor.

Dinamik ve rahat yoga seansları, günün ana planını oluştururken isteğe bağlı olarak programlanabilen özel dersler de günü zenginleştiriyor.

Gecelik 730 TL'den başlayan oda fiyatları ile Hotels.com sitesinden Paradis Plage Surf Yoga & Spa Resort'taki odanızı ayırtabilirsiniz. Daha fazla bilgi için Hotels.com adresine göz atabilirsiniz.*

Kolay Duruş: Wellnesshotel Seeschlösschen, Senftenberg

Hayal gibi ve oldukça da romantik bir havası olan Wellnesshotel Seeschlösschen'i Senftenberg'de yer alıyor. Sahip olduğu ferah wellness alanı çiftlerin rahatlayıp streslerini atabilmeleri için tam da ideal bir mekan.

Açık ve kapalı havuzlara ek olarak otel, masaj, kozmetik tedavi ve yoga seansları da sunuyor.

Gecelik 1.419 TL'den başlayan oda fiyatları ile Hotels.com sitesinden Wellnesshotel Seeschlösschen'deki odanızı ayırtabilirsiniz. Daha fazla bilgi için Hotels.com adresine göz atabilirsiniz.*

Ege'de mutlu bebek pozu: Nautical Faralya, Fethiye Muğla,

Ünlü Kelebekler Vadisi yakınında yer alan Nautical Faralya, rutin hayatınızdan uzaklaşmak ama aynı zamanda evinizdeymiş gibi gerekli ‘her şeyi' de bulabileceğiniz cennet.

Denizin tam üzerindeki ahşap platformda güneşi, denizi ve rüzgârı hissederek yapacağınız egzersizlerle bedeninizdeki enerjiyi boşaltıp, kendinizi dinlemenin hazzına varacaksınız.

Gecelik 1,206 TL'den başlayan oda fiyatları ile Hotels.com sitesinden Nautical Faralya'daki odanızı rezerve edebilirsiniz. Daha fazla bilgi için Hotels.com adresine göz atın.*

Palmiye ağaçları altında Ağaç Duruşu: Paradise KohYao, Tayland

Tayland'ın pastoral yaşamını deneyimleye ve ve keyfini çıkarmaya ne dersiniz? Phang Nga'daki Paradise KohYao, sizi rahatlamaya çağırıyor. Emin olun iç huzur ve dengenizi geri kazanmanız için de fazlasıyla ideal bir yer.

Sevgiyle tasarlanmış komplekse ek olarak tatiliniz sırasında gerçek ferahlık anları için sayısız teklif de var. Buradaki "Ohhmmm", doğrudan yüzünüze bir gülümseme getirecek.

Gecelik 376 TL'den başlayan oda fiyatları ile Hotels.com sitesinden Paradise KohYao'deki odanızı ayırtabilirsiniz. Daha fazla bilgi için Hotels.com adresine göz atabilirsiniz.*



*Fiyatlara vergiler ve masraflar dahildir. Fiyatlar 22 Ağustos 2019 tarihi itibarıyla geçerlidir; ancak rezervasyon sırasındaki uygunluk durumuna göre değişiklik gösterebilir.

Kaynak:Geometry