news-details

Emaar Mall Wellness Fest’te Dilara Koçak ve Hazer Amani’yi ağırladı

Emaar Mall Wellness Fest’te Dilara Koçak ve Hazer Amani’yi ağırladı

Emaar Mall’un ‘Bu Mart Kendine İyi Bak” konseptiyle gerçekleştirdiği Wellness Fest, renkli görüntülere sahne oldu. İki gün boyunca sağlıklı yaşam tutkunları ve meraklılarının ağırlandığı festivalde, Dilara Koçak ve Hazer Amani eşliğinde gerçekleştirilen atölye çalışmaları yoğun ilgi gördü.

İstanbul’un en gözde ve trend alışveriş merkezi Emaar Mall, sağlıklı yaşama dair birçok aktivitenin yer aldığı ve değerli bilgilerin paylaşıldığı Wellness Fest ile ziyaretçilerine enerji ve sağlık dolu bir hafta sonu yaşattı.

Festivalin ilk gününde Beslenme ve Diyet Uzmanı Dilara Koçak, ikinci gününde ise ünlü şef Hazer Amani Mall ziyaretçileri ile bir araya geldi. Ziyaretçilere, sağlıklı atıştırmalık tarifleri, beslenme ve fit kalmaya yardımcı bilgiler veren uzmanlar büyük ilgiyle karşılandı.

‘Bu Mart Kendine İyi Bak’ konseptiyle düzenlenen ve iki gün süren Wellness Fest’te, sağlıklı çikolata yapımından destoks içecek ve bitki çayı atölyesine, organik pazar alışverişinden arındırıcı zen house kadar wellness konseptini keşfetme ve deneyimleme fırsatı bulan Emaar Mall ziyaretçileri, sağlık dolu bir hafta sonunun keyfini çıkardı.