news-details

Giresun Belediyesi eski müdürüne veda töreni

Giresun Belediyesi’nde uzun yıllar görev yapan Aydın Sarıyıldız, 18 Temmuz 2025 tarihinde vefat etti. Sarıyıldız için 19 Temmuz Cumartesi günü Giresun Belediyesi hizmet binası önünde resmi tören düzenlendi. Törene Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, belediye çalışanları, ailesi ve sevenleri katıldı.

1984 yılında zabıta amiri olarak göreve başlayan Sarıyıldız, Hesap İşleri Müdürlüğü ve Mali Hizmetler Müdürlüğü gibi görevlerde bulundu. 2019 yılında emekli olan Sarıyıldız, kamu hizmetinde 35 yılı aşkın süre çalıştı.

Belediye Başkanı Fuat Köse yaptığı konuşmada , “Aydın Bey, görev süresi boyunca sadece işini layıkıyla yapan bir yöneticideğil, aynı zamanda çalışma arkadaşları tarafından sevilen, saygı duyulan bir büyüğümüzdü.Belediyemizin hafızasında yeri dolmayacak bir isimdi. Ben kendisini sadece Belediye Başkanıolduğum dönemde değil, öncesinde de tanıyan biriyim. Ticaret yaptığım dönemlerde dahi pek çokalışverişimiz olmuş, bir araya gelmişliğimiz vardır. Her zaman güven veren, sözüne itibar edilen birinsandı. Belediyemize uzun yıllar hizmet etmiş, dürüstlüğü ve çalışkanlığıyla hepimize örnek olmuşbir büyüğümüzü kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet,ruhu şad olsun” dedi.

 Sarıyıldız’ın cenazesi, Hacı Miktat Camii’nde öğle namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Giresun Belediyesi, merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

  Hibya Haber Ajansı