news-details

Afyonkarahisar Cumhuriyet Anadolu Lisesi okullar arası bir ilke imza attı

Jüri üyeliğini müzik öğretmeni Selin Bahadır, İngilizce öğretmeni Esra Sarıca Tuncer ve Tarih öğretmeni Bayram Özer'in yaptığı yarışma ile yetenekli öğrencilere yeteneklerini sergileme fırsatı sunuldu. Geride bırakılan dönemin stresini atan öğrenciler yeni döneme enerjik bir şekilde başlama olanağı da buldu.

Okul idaresi, öğretmenler ve öğrenciler için moral haftası niteliğinde olan bu yarışmayı ANG ajans ve organizasyonun desteğiyle profesyonel bir şekilde tamamlayarak Türkiye'de devlet okulları arasında bir ilke imza attı. Okulun tiyatro ekibi Ünlüler Yarışıyor adlı skeciyle CAL ailesini güldürürken Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Şükrü Özay, şiir okudu. Okulun dans üçlüsü sergiledikleri performansla 90’lara götürürken, halk oyunları ekibi Coğrafya öğretmeni Müzeyyen Çetinkaya önderliğinde sergiledikleri Çakal Çökerten zeybeği ile keyifli anlar yaşattı.

Aslınur Çelik'e çeyrek altın ödülünü okul müdürü Mustafa Ali Ayyıldız tarafından takdim edildi. Ses yarışmasında dereceye giren diğer öğrenciler de ödüllerini aldı.

Hibya Haber Ajansı