news-details

Sigorta Cini’nden HOMER oto servis güvencesi

Klasikleşmiş sigortacılık anlayışının dışında hizmet veren Türkiye’nin ilk perakende sigorta mağaza zinciri Sigorta Cini, tüm Türkiye’de araçla ilgili her türlü tamir, bakım ve destek ihtiyaçları için çözüm sunan HOMER Oto Servisler’den satış sonrası hasar işlemleri için destek almaya başladı.

 

Müşteri odaklı iyi hizmet anlayışı ve “Mahallenizin Sigortacısı” misyonuyla yoluna devam eden Sigorta Cini, tek bir merkezden yönetilen, standartları ve ücretleri baştan belirlenmiş, araç sahibi, kurum ve kişilerin de kullanıcı olarak tüm süreci takip edebildikleri internet tabanlı bir yazılım ile, müşterilerine Türkiye'nin neresinde olursa olsun beklentilerinin üzerinde kaliteli, ekonomik araç onarım hizmeti sunan HOMER’den destek almaya başladı.

 

Sigorta Cini’nden sigorta danışmanlık hizmeti alan müşteriler araç onarımı için HOMER’in operasyon merkezinden ve merkezi olarak yönetilen Türkiye’nin 68 farklı noktasında bulunan özel anlaşmalı servis ağından faydalanabiliyor. Genel merkez yönetiminde olan ikame araç hizmeti, bilgilendirme hizmeti, ücretsiz check – up, hasar durumunda özel vale hizmeti ve sorunsuz takip hizmetinden yararlanabiliyor. Ayrıca Sigorta Cini poliçesi süresince Türkiye’nin her yerinden yararlanabilecekleri %20 indirimli araç bakım ve onarım hizmeti ile arıza durumunda ve yedek parça temininde avantajlı fiyat ve bilgi desteği de kullanabiliyor.

 

Her geçen gün mağaza ağıyla büyüyen Sigorta Cini, sektöre getirdiği yeniliklerle müşterilerine yepyeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. Kampanyalar hakkında daha fazla bilgi almak için www.sigortacini.com.tr adresini ziyaret edebilir veya Sigorta Cini’nin Türkiye genelinde bulunan mağazalarından birine uğrayabilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı