Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, CHP İzmir İl Başkanı Çağatay Güç, İlçe Başkanı Suat Bulut ve beraberindeki heyetin eşlik ettiği programda Özgür Özel, tesislerde incelemelerde bulunarak vatandaşlar ve gençlerle bir araya geldi.
Heyet ilk olarak Naim Süleymanoğlu Sporium Spor Merkezi’ni ziyaret ederek tesisin faaliyetleri hakkında bilgi aldı. İncelemeler sırasında gençlerle vakit geçiren Özgür Özel ve Görkem Duman, masa tenisi ve langırt oynadı.
Spor merkezinin ardından Edip Akbayram Eğitim Merkezi’ne geçilerek burada sunulan eğitim olanakları yerinde değerlendirildi. CHP Genel Başkanı Özel, projelerin Bucalıların yaşamına katkı sunduğunu ifade ederek emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.
Buca Belediye Başkanı Görkem Duman ise ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede, Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin odak noktasında insanın yer aldığını belirtti.
Hibya Haber Ajansı